Een vakantie naar Miami is hot! De luchthaven Miami International Airport verwerkte in 2019 nog ruim 45 miljoen passagiers. In 2020 kwam de luchthaven, natuurlijk vanwege het Coronavirus, niet verder dan 19 miljoen passagiers. Miami Airport (MIA) is de belangrijkste luchthaven voor zuidelijk Florida zoals Miami Beach, de Everglades en de Florida Keys. Om er te komen heb je natuurlijk vliegtickets nodig.

Vliegtickets

Alle grote Europese en Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Miami maar, op KLM na, moet je bij elke maatschappij een tussenstop maken. Voorbeelden van luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Miami zijn KLM, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Delta Airlines, TUI en United Airlines. Vliegtickets naar Miami boek je eenvoudig online bij de onderstaande organisaties.

Je kunt de vliegtickets natuurlijk ook direct bij de luchtvaartmaatschappij boeken.

KLM rechtstreeks naar Miami

KLM heeft eind mei 2021 laten weten weer te gaan starten met directe vluchten naar Miami (MIA). Twee keer per week zou er rechtstreeks gevlogen worden op Miami en twee keer met een tussenstop in Orlando. De vluchten zouden starten met ingang van het winterschema op 31 oktober 2021 tot en met 26 maart 2022. Helaas waren de ontwikkelingen zo dat de grenzen van Amerika pas in november 2021 zouden openen. Hierdoor had KLM in de eerste instantie alle vluchten geannuleerd en werden Miami, Orlando en Las Vegas van het schema gehaald. Nu de grenzen in november open gaan voor Europeanen zijn Miami en Las Vegas terug op het vluchtschema gekomen.

Dagen

Vanaf november 2021 tot en met 26 maart 2022 zal er drie dagen in de week een rechtstreeks vlucht van Amsterdam naar Miami worden uitgevoerd. De directe vluchten van Amsterdam naar Miami zijn op dinsdag, vrijdag en zondag. De retourvluchten zijn ook op dinsdagvrijdag en zondag.

Heenvlucht Amsterdam naar Miami

De directe vluchten van Amsterdam naar Miami zijn op dinsdag, vrijdag en zondag. Bekijk het onderstaande schema voor vluchtnummer, vertrek en aankomsttijden.

Amsterdam (AMS) – Miami (MIA)
Vluchtnummer Van/naar Dagen Vertrektijd Aankomsttijd
KL0627 AMS – MIA Di/vr/zo 10:20 14:20

Terugvlucht Miami naar Amsterdam

De directe vluchten van Miami naar Amsterdam zijn op dinsdag, vrijdag en zondag. Bekijk het onderstaande schema voor vluchtnummer, vertrek en aankomsttijden.

Miami (MIA) – Amsterdam (AMS)
Vluchtnummer Van/naar Dagen Vertrektijd Aankomsttijd
KL0628 MIA – AMS Di/vr/zo 16:30 06:50*
* Aankomst volgende dag

KLM vliegtickets naar Miami

Rechtstreek vanaf Brussel

Uiteraard kan je ook vanaf Brussel naar Miami Vliegen en ook zijn er rechtstreekse vluchten van Brussel naar Miami. Deze vluchten worden uitgevoerd door TUI fly België.

Links

Ervaringen

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.