Een vakantie naar Miami is hot! De luchthaven Miami International Airport verwerkte in 2019 nog ruim 45 miljoen passagiers. In 2020 kwam de luchthaven, natuurlijk vanwege het Coronavirus, niet verder dan 19 miljoen passagiers. Miami Airport (MIA) is de belangrijkste luchthaven voor zuidelijk Florida zoals Miami Beach, de Everglades en de Florida Keys. Om er te komen heb je natuurlijk vliegtickets nodig.

Vliegtickets

Alle grote Europese en Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Miami maar, op KLM na, moet je bij elke maatschappij een tussenstop maken. Voorbeelden van luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Miami zijn KLM, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Delta Airlines, TUI en United Airlines. Vliegtickets naar Miami boek je eenvoudig online bij de onderstaande organisaties.

Je kunt de vliegtickets natuurlijk ook direct bij de luchtvaartmaatschappij boeken.

KLM rechtstreeks naar Miami

KLM heeft eind mei 2021 laten weten weer te gaan starten met directe vluchten naar Miami (MIA). Twee keer per week zal er rechtstreeks gevlogen worden op Miami en twee keer met een tussenstop in Orlando. De vluchten starten met ingang van het winterschema op 31 oktober 2021 tot en met 26 maart 2022.

Dagen

Vanaf 31 oktober 2021 tot en met 26 maart 2022 zal er twee dagen in de week een rechtstreeks vlucht van Amsterdam naar Miami worden uitgevoerd. De directe vluchten van Amsterdam naar Miami zijn op donderdag en vrijdag. De retourvluchten zijn op maandag en zaterdag.

Heenvlucht Amsterdam naar Miami

De directe vluchten van Amsterdam naar Miami zijn op donderdag en vrijdag. Bekijk het onderstaande schema voor vluchtnummer, vertrek en aankomsttijden.

Amsterdam (AMS) – Miami (MIA)
Vluchtnummer Van/naar Dagen Vertrektijd Aankomsttijd
KL0629 AMS – MIA Do/vr 10:40 14:40

Terugvlucht Miami naar Amsterdam

De directe vluchten van Miami naar Amsterdam zijn op maandag en zaterdag. Bekijk het onderstaande schema voor vluchtnummer, vertrek en aankomsttijden.

Miami (MIA) – Amsterdam (AMS)
Vluchtnummer Van/naar Dagen Vertrektijd Aankomsttijd
KL0625 MIA – AMS Ma/za 18:50 09:15*
* Aankomst volgende dag

KLM vliegtickets naar Miami

Rechtstreek vanaf Brussel

Uiteraard kan je ook vanaf Brussel naar Miami Vliegen en ook zijn er rechtstreekse vluchten van Brussel naar Miami. Deze vluchten worden uitgevoerd door TUI fly België.

Links

Ervaringen

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.