Miami Beach Lifefuard TowerEen vakantie naar Miami is heerlijk! De combinatie van een stedentrip en een strandvakantie maakt dat Miami voor veel reizigers een ideale bestemming is. Als je de reis naar Miami niet zelf gaat plannen dan kan je natuurlijk een geheel verzorgde reis boeken. Heerlijk toch! Lekker een paar dagen naar de zon en nergens naar om kijken.

Door de liggen en het klimaat van Miami zijn er enkele mogelijkheden voor een vakantie naar Miami. De stad ligt letterlijk en figuurlijk aan het strand dus een combinatie van een stedentrip en strandvakantie ligt hier voor de hand. Miami Beach bruist van het leven en er is dus naast het strandleven genoeg te beleven tot in de laten uurtjes. Je natuurlijk ook, iets noordelijker, een rustigere plek zoeken voor een strandvakantie. Miami heeft voor iedereen wat te bieden. Je kan er ook voor kiezen om vanuit Miami een rondreis te starten en eindigen, hoe lekker is dat? Een rondreis door Florida combineren met een stedentrip en strandvakantie! Je hebt alles voor het zelfde geld.

De beste reistijd voor een vakantie naar Miami is grofweg van november tot en met april. In deze periode zijn de temperaturen gematigd tot warm en is het vaak droog. Deze periode valt normaal gesproken ook buiten het orkaanseizoen. De kans dat je vakantie wordt verstoord door een orkaan is in deze periode dus kleiner dan in de zomer. Kijk er zeker niet van op als de temperaturen in februari de 30 graden aan tikken.

Bekijk de onderstaande aanbieders voor zonvakanties naar Miami en rondreizen vanuit Miami.

Vakantie

Een zonvakantie naar Miami is echt heerlijk! Niets is fijner dan een combinatie van een stedentrip en een strandvakantie in één! Er zijn weinig grote bruisende steden waar je ook nog eens de mooiste stranden ter wereld kan vinden. In het zuiden van Miami Beach vindt je de drukkere stranden en het bruisende uitgaansleven. Wanneer je meer naar het noorden gaat zullen de stranden en de omgeving rustiger zijn.

Een strandvakantie in Miami is makkelijker te boeken dan je denkt. De bovenstaande reisorganisaties bieden geregeld directe vluchten aan vanuit Amsterdam en Brussel naar Miami. Je kan zelfs kiezen om een paar nachten te verblijven in hotel aan de beroemde Ocean Drive in South Beach. Een zonvakantie aan een van de mooiste stranden ter wereld aan één van de duurste straten in Amerika, het is betaalbaarder dan je denkt!

Zonvakantie in Miami
Overnachten in een hotel langs Ocean Drive Miami.

Rondreis

Miami is naast een heerlijk stad voor een zonvakantie ook ideaal als start en eindpunt voor een rondreis door Florida. Vanuit hier kan je in minimaal 10 dagen de hoogtepunten van deze Sunshine State bezoeken. Wil je ook alle pretparken in Orlando bezoeken? Plak er dan enkele dagen aan vast. Vanuit Miami bezoek je tijdens een rondreis de Florida Keys,Key West en de Everglades. Op je route trek je de steden Naples, Fort Myers, Tampa, Fort Lauderdale en Orlando. Breng een bezoek aan de Disney themaparken en de studio’s in Orlando. Wie weet kan je een raketlancering van SpaceX of NASA bekijken bij Kennedy Space Center.

Je kan de moeite nemen om de rondreis vanuit Miami zelf te organiseren maar wat is er lekkerder dan een compleet verzorgde reis. Je hoeft nergens naar om te kijken, alles wordt geregeld door mensen met vele jaren ervaring op het gebied van rondreizen. Geïnteresseerd? Breng een bezoek aan de bovenstaande reisorganisaties.

Fly & Drive

Wat is een Fly & Drive rondreis? Eigenlijk dekt de naam de lading. Als je een Fly & Drive vakantie boekt dan krijg je hier een vlucht en een huurauto voor. Dit betekent wel dat je de overnachtingen nog zelf moet regelen. Wanneer je dus bij een reisorganisatie een “goedkope” rondreis ziet kan het zijn dat je naar een Fly & Drive kijkt waarbij je nog het juiste hotelovernachting moet optellen. Is dit erg? Nee integendeel! Je bent op deze manier verzekerd van een pakketreis die beschermd is en je bent verder enorm flexibel! Je kan precies verblijven waar en hoe lang jij dat wil. Je kan zelfs op één plek blijven.  Je overnachtingen kan je eenvoudig reserveren bij bekende organisaties als Booking.com, Expedia, Hotels.com of Agoda. Je kan natuurlijk ook ergens een vakantiehuis in Florida reserveren via bijvoorbeeld Interhome.

Camper

Een camper voor een rondreis door Florida huur je eenvoudig via de onderstaande betrouwbare organisaties:

Links

NB: deze pagina is in ontwikkeling

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.