Vakantie naar Miami en Florida was heerlijk!

Ocean Drive

Southernmost Point Key WestEnkele weken geleden vertelde ik in een berichtje al dat we weer terug naar Miami gingen en dat was precies op tijd! Inmiddels zijn we twee weken terug en heeft President Trump, vanwege Corona, een inreisverbod ingesteld voor Europeanen die naar Amerika willen. Net op tijd dus!

Miami

In het bericht vertelde ik al dat ik vooral veel foto’s gingen maken om enkele sites te “versieren” waaronder deze site. Ik had voor een eerste bezoek een achttal bezienswaardigheden in de plannen opgenomen welke ik zeker wilde bezoeken en fotograferen. We vlogen op Orlando vanwege gunstige prijzen voor de vliegtickets en huurauto. Hierdoor konden we veel van Florida zien en fotograferen. Na een overnachting in Orlando reden we naar onze vakantie villa op Islamorada. In de eerste instantie hadden we gekozen voor Key Largo maar de accommodatie op Islamorada leek perfect tussen alle bezienswaardigheden in.

Vanuit de Florida Keys reden we elke dag lekker rond en zo ook een paar keer naar Miami waar we de voornaamste bezienswaardigheden van South Beach bezochten. We hebben heerlijk gefietst en gegeten op Ocean Drive tussen alle Art Deco gebouwen. Ons bezoek aan Key West en de Everglades was onvergetelijk!

Ocean Drive Miami

Miami Top 5

Na een heerlijke vakantie in en om Miami ben ik na thuiskomst direct begonnen met het inventariseren van alle foto’s en het inrichten van de eerste website. Inmiddels is de website Miami Top 5 af en klaar om getoond te worden en is het nu de beurt aan I Love Miami om verder te groeien. Wat zijn de beste bezienswaardigheden van Miami? Wat te doen in Miami? Kom dan snel eens terug naar I Love Miami of breng een bezoek aan mijn Miami Top 5 met de top 5 bezienswaardigheden Miami.

Foto’s: @I Love Stedentrips

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*