Als je op vakantie gaat naar een bepaalde bestemming dan is het heerlijk om je lekker voor te bereiden en te vergapen aan al het moois wat je gaat zien. Er zijn mensen die uren op internet surfen naar de bestemmingen., onze site zal je natuurlijk flink op weg helpen bij je reis naar Miami en Florida. Maar een paar prachtige reisgidsen ook!

Soms is het ook leuk om “ouderwets” te bladeren in een boek. Reisgidsen kan je heerlijk thuis op de bank of in een zonnetje zitten lezen. Maar ook in het vliegtuig kan je nog uren lezen over je bestemming. Zoek je een cadeau voor iemand die op reis gaat? Een reisgids  van je bestemming met een persoonlijke boodschap is zo leuk om te geven en te krijgen!

Inhoudsopgave

Reisgidsen

Reisgidsen heb je er in vele soorten en maten. Over sommige bestemmingen zijn er heel veel gemaakt zoals het Zuidwesten van Amerika. Sommige steden zoals New York, hebben een eigen gids maar regelmatig worden ze gecombineerd met een gebied. Reisgidsen over Miami worden vaak gecombineerd met een reisgids over Florida of de Keys. Bekijk hieronder enkele fraaie boeken. Klik op de link en bestel het boek eventueel direct bij Bol.com. Je kan eventueel ook met de gegevens naar de plaatselijk boekhandel.

ANWB extra – Miami

Reisgidsen: ANWB extra - MiamiGa je naar Miami? Beleef de stad dan met deze reisgids van de ANWB. Deze reisgids biedt diverse routes door de stad, praktische tips over hotels en vervoer en informatie over 15 bezienswaardigheden die je niet mag missen in Miami. De gids is niet al te groot en past daarom gemakkelijk in je tas. Op een losse uitneembare kaart staan de beste tips om te eten, drinken en winkelen.

Je kan het boek bij Bol.com bestellen voor €12,99.

ANWB
Uitgever: ANWB
Auteur: Sebastiaan Moll
Prijs: €12,99
Taal: Nederlands
Druk: 1
Verschijningsdatum oktober 2018
Pagina’s: 132
EAN: 9789018044442
Bestellen Bol.com: Bol.com

Capitool Reisgids Florida

Reisgids: Capitool Reisgids FloridaDeze prachtige reisgids van Capitool is in 2020 helemaal vernieuwd. De gids beschrijft niet alleen Miami maar heel Florida. Om precies te zijn worden acht gebieden in deze reisgids beschreven. Naast Miami komen ook, de Treasure Coast, Walt Disney World© Resort, Orlando, Space Coast, het Noordoosten van Florida, de Panhandle, de Golf Coast, de Keys en de Everglades aan bod. De gids bevat prachtige foto’s, een jaaroverzicht met festivals en evenement. Plattegronden en fraaie illustraties maken deze reisgids van Capitool helemaal af!

Je kan het boek bij Bol.com bestellen voor €12,99.

Capitool
Uitgever: Capitool
Auteur: Ruth Bailey, Eric Bailey
Prijs: €27,99
Taal: Nederlands
Druk: 20
Verschijningsdatum januari 2020
Pagina’s: 336
EAN: 9789000369027
Bestellen Bol.com: Bol.com

Lonely Planet Miami & the Keys

Reisgids: Lonely Planet Miami & the KeysLonely Planet is één van de marktleiders op het gebied van reisgidsen. In dit boek aandacht voor Miami, de Everglades en de Florida Keys. Op een kaart staan foto’s van de hoogtepunten en routebeschrijvingen. Het boek laat je ook weten hoe je grote druktes kan ontwijken, informatie over openingstijden en praktische informatie over telefoonnummers, websites en openingstijden.

Je kan het boek bij Bol.com bestellen voor €12,99.

Lonely Planet
Uitgever: Lonely Planet Global Limited
Auteur: Lonely Platen, Anthony Ham
Prijs: €18,99
Taal: Engels
Druk: 8
Verschijningsdatum januari 2018
Pagina’s: 264
EAN: 9781786572547
Bestellen Bol.com: Bol.com

Links

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.