Denk je aan Miami dan denk je aan het strand maar Miami heeft meer te bieden dan alleen de prachtige stranden. Wat is er te doen in Miami?

Miami is een heerlijk stad om een strandvakantie te boeken. Heerlijk zonnen of wandelen op de prachtige stranden van Miami Beach of één van de andere beroemde stranden. Maar naast de stranden heeft Miami meer te bieden. Je kan heerlijk uitgaan in de de vele restaurants en bars of hippe clubs. Lekker wandelen en mensen kijken op de beroemde Ocean Drive waar je tevens de grootste verzameling Art Deco gebouwen ter wereld kan vinden. Hier staan de honderden gekleurde gebouwen die ‘s avonds prachtig verlicht worden met neon verlichting. Vanuit Miami kan je de een bezoek brengen aan de Everglades waar je met een airboat de moerassen kan verkennen en Alligators kan spotten. Wat je ook zeker niet mag missen is een bezoek aan de Florida Keys met Key West in het zuidelijkste puntje!

Meer Miami

Één van de bezienswaardigheden in Miami is het Art Deco District
Colony Hotel aan Ocean Drive

Foto’s: ©I Love Miami

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.