Wanneer je op reis gaat naar Miami wil je je natuurlijk goed voorbereiden. Misschien heb je al een vakantie of rondreis geboekt of je bent je nog aan het voorbereiden. In alle gevallen kan onze praktische informatie over Miami jou helpen.

ESTA

Wanneer je naar Miami gaat zal je minimaal een elektronische reisaanvraag (ESTA) moeten doen. Hiermee kan je maximaal 90 dagen reizen door de Verenigde Staten. Bezoek onze speciale pagina over het aanvragen van een ESTA.

Kaart

Miami is een grote stad waar je snel in kan verdwalen. Waar zijn de stranden in Miami? Waar zijn de beste restaurants in Miami? Parkeren in Miami? Bezoek onze speciale pagina met een interactieve kaart van Miami en vind waar je naar op zoek bent.

Vliegen

Als je naar Miami op vakantie wilt dan kom je er niet aan om te vliegen. Hoe heet de luchthaven van Miami? Gaan er directe vluchten vanaf Amsterdam? Hoe kom ik vanaf Miami Airport in het centrum of Miami Beach? Allemaal lekkere praktische vragen die wij beantwoorden op onze speciale pagina over vliegen naar Miami.

Weer en klimaat

Florida heeft niet voor niets de bijnaam Sunshine State en in Miami is het bijna altijd mooi weer. Maar ondanks dat is er een “beste reisperiode” voor Miami. Bezoek voor meer informatie over het weer, weersvoorspellingen, het orkaanseizoen en de beste reistijd, onze speciale pagina over het weer en klimaat van Miami.

NB: deze website is continue in ontwikkeling. Kom regelmatig terug voor meer praktische informatie over Miami of updates.