Met KLM rechtstreeks naar Miami en Orlando

KLM Boeing Amsterdam

Deze week bracht KLM het nieuws dat ze het internationale netwerk gaan uitbreiden. Naast enkele bestemmingen in Azië zal KLM komende winter twee keer per week rechtsreeks naar Miami International Airport (MIA) vliegen. Naast Miami zal er ook twee keer per week een directe vlucht naar Orlando International Airport (MCO) komen.

Klik hier en reserveer direct je vliegtickets naar Miami of Orlando bij KLM. Je kan de tickets ook reserveren via Vliegtickets.nl, Vliegwinkel.nl, Tix en Expedia. Bezoek ook eens vergelijkingssites zoals Kayak en Momondo voor goedkope vliegtickets.

Lummus Park Ocean Drive Miami Beach KLM rechtstreeks naar Miami

De bestemmingen in Florida zijn niet geheel toevallig gekozen. KLM zegt een duidelijke strategie te hebben en te starten waar het eerste herstel te verwachten is. De keuze is begrijpelijk! Miami en Florida is natuurlijk een heerlijk zonnige bestemming tijdens de Nederlandse winter. Waar schijnt de zon in december, januari of februari? In Miami!

Vluchtschema

KLM rechtstreeks naar Miami en Orlando KLM zal twee keer per week, rechtstreeks naar Miami (MIA) vliegen. Vluchtnummer KL0629 zal op donderdag en vrijdag naar Miami vliegen waarna het toestel door zal vliegen naar Orlando wat dus een indirecte vlucht is. Twee keer per week, op maandag en zaterdag, is deze vlucht andersom. Dan zal er direct naar Orlando gevlogen worden waarna het toestel door zal vliegen naar Miami. KLM vliegt dus vier keer per week naar Miami waarvan twee directe vluchten en twee met een tussenstop in Orlando. Het vluchtschema zat op 31 oktober 2021 starten en loopt tot 26 maart 2022.

Vluchtnummer Van/naar Dag Vertrek Aankomst
KL0629 AMS – MIA Do/Vr 10:40 14:40
KL0629 MIA – MCO Do/Vr 16:30 17:35
KL0629 MCO – AMS Do/Vr 18:35 8:40*
KL0625 AMS – MCO Ma/Za 11:15 15:00
KL0625 MCO – MIA Ma/Za 16:45 17:50
KL0625 MIA – AMS Ma/Za 18:50 9:15*
* aankomst in NL de volgende dag ivm het tijdsverschil.

Zonvakantie of Rondreis

Miami Beach Lifefuard Tower Miami is een ideaal startpunt voor een heerlijke rondreis door Florida. Waarom naar Miami? Je kan je rondreis heerlijk beginnen of eindigen met een paar dagen strandvakantie! Miami is een van de weinig steden waar je een stedentrip met een strandvakantie kan combineren. Vanuit Miami kan je een heerlijk rondje door Florida rijden en genieten van de Florida Keys, Everglades, de stranden langs de westkust van Florida en als je wil kan je via Orlando terug om nog wat pretparken te bezoeken.

Weer

De ideale reistijd naar Miami en Florida is tussen december en april. Het weer is dan echt ideaal. Het is vaker droog, temperaturen zijn gematigd en het orkaanseizoen is dan ook voorbij. Kijk er niet van op als de temperaturen in januari en februari lekker oplopen naar 25 tot 30 graden!

Reizen naar Miami is heerlijk! Wil je meer informatie of heb je vragen? Breng dan een bezoek aan dit nieuwe Florida Forum. Hier zijn een aantal mensen te vinden die regelmatig naar Florida en Miami zijn geweest en je vragen kunnen beantwoorden.

Links

Foto’s: @I Love Stedentrips

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.