Met KLM rechtstreeks naar Miami en Orlando (update)

KLM Boeing Amsterdam

Florida is een heerlijke zonnige bestemming. Meestal kan je met KLM rechtstreeks naar Miami vliegen. Vorig jaar waren er ook rechtstreekse vluchten naar Orlando aangekondigd maar door de Coronapandemie zijn deze nooit uitgevoerd. Ben jij op zoek naar een rechtstreekse vlucht naar Miami? Bekijk dan de onderstaande links.

Klik hier en reserveer direct je vliegtickets naar Miami of Orlando. Neem ook zeker de moeite om de prijzen van de vliegtickets te vergelijken op Expedia, Vliegwinkel.nl en Tix.

Alternatief Miami: In de zomer zijn er vaak geen directe vluchten naar Miami vanuit Amsterdam maar wel vanuit Brussel. Mogelijk zijn in dat geval de directe vluchten van TUI fly.be een mooi alternatief!

Alternatief Orlando: Op dit moment zijn er geen rechtstreekse KLM vluchten van Amsterdam naar Orlando. Partner Delta Airlines heeft bekend gemaakt dat zij vanaf 29 oktober 2022 tot en met 25 maart 2023 rechtstreeks tussen Amsterdam en Orlando gaan vliegen.

Lummus Park Ocean Drive Miami BeachKLM rechtstreeks naar Miami

De bestemmingen in Florida zijn niet geheel toevallig gekozen. Want overwinteren in Florida is heerlijk! Deze periode is namelijk de beste reistijd voor deze Sunshine State. De keuze is dus begrijpelijk! Miami en Florida is een heerlijk zonnige bestemming tijdens de Nederlandse winter. Waar schijnt de zon in december, januari of februari? In Miami!

KLM rechtstreeks naar Miami en OrlandoVorig jaar zou KLM twee keer per week naar Miami vliegen met een tussenstop in Orlando en twee keer per week naar Orlando met een tussenstop in Miami. Dit vluchtschema is er nooit van gekomen maar de onderstaande directe vluchten naar Miami zijn wel op het winterschema gekomen. Wil je in de winter van 2022-2023 met een directe vlucht naar Miami? Klik hier voor de rechtstreekse vliegtickets van KLM.

Vluchtschema Miami

De directe vluchten zijn aangekondigd voor het winterprogramma tot en met 25 maart 2022.

Vluchtnummer Van/naar Dag v.d. week Vertrektijd Aankomsttijd
KL0627 AMS – MIA Di/Vr/Zo 10:20 14:20
KL0628 MIA – AMS Di/Vr/Zo 16:30 06:50*
* Aankomst de volgende dag

Vluchtschema Orlando

Er zijn op dit moment geen directe KLM vluchten naar Orlando. Zodra er meer informatie is over KLM vluchten zullen we het onderstaande schema aanvullen. Waarschijnlijk komen er geen rechtstreekse KLM vluchten naar Orlando op het zomerschema. Partner Delta heeft bekend gemaakt dat zij vanaf 29 oktober 2022 rechtsreeks op Orlando gevlogen zal gaan worden.

Vluchtnummer Van/naar Dag v.d. week Vertrektijd Aankomsttijd
* Aankomst de volgende dag

Bekijk hieronder het vluchtschema van partner Delta Airlines tussen 29 oktober 2022 en 25 maart 2023.

Vluchtnummer Van/naar Dag v.d. week Vertrektijd Aankomsttijd
DL37 AMS – MCO ma-zo 10:40 17:25
DL36 MCO – AMS ma-zo 19:30 10:30*
* Aankomst de volgende dag

Zonvakantie of Rondreis

Miami Beach Lifefuard TowerMiami is een ideaal startpunt voor een heerlijke rondreis door Florida. Waarom naar Miami? Je kan je rondreis heerlijk beginnen of eindigen met een paar dagen strandvakantie! Miami is een van de weinig steden waar je een stedentrip met een strandvakantie kan combineren. Vanuit Miami kan je een heerlijk rondje door Florida rijden en genieten van de Florida Keys, Everglades, de stranden langs de westkust van Florida en als je wil kan je via Orlando terug om nog wat pretparken te bezoeken.

Weer

De ideale reistijd naar Miami en Florida is tussen december en april. Het weer is dan echt ideaal. Het is vaker droog, temperaturen zijn gematigd en het orkaanseizoen is dan ook voorbij. Kijk er niet van op als de temperaturen in januari en februari lekker oplopen naar 25 tot 30 graden!

Reizen naar Miami is heerlijk! Wil je meer informatie of heb je vragen? Breng dan een bezoek aan dit nieuwe Florida Forum. Hier zijn een aantal mensen te vinden die regelmatig naar Florida en Miami zijn geweest en je vragen kunnen beantwoorden.

Links

Foto’s: @I Love Stedentrips

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.