Met KLM rechtstreeks naar Miami en Orlando (update)

KLM Boeing Amsterdam

Vandaag heeft KLM het nieuws naar buiten gebracht om deze winter alsnog directe vluchten naar Miami uit te voeren. Eerder waren de vluchten voor komende winter allemaal geschrapt. Nu de reisrestricties door Amerika worden opgeheven gaat KLM in ieder geval vanaf 7 december 2021 weer naar Miami vliegen.

Klik hier en reserveer direct je vliegtickets naar Miami of Orlando. Neem ook zeker de moeite om de prijzen van de vliegtickets te vergelijken op Expedia, Vliegwinkel.nl en Tix.

Lummus Park Ocean Drive Miami Beach KLM rechtstreeks naar Miami

De bestemmingen in Florida zijn niet geheel toevallig gekozen. KLM zegt een duidelijke strategie te hebben en te starten waar het eerste herstel te verwachten is. De keuze is begrijpelijk! Miami en Florida is natuurlijk een heerlijk zonnige bestemming tijdens de Nederlandse winter. Waar schijnt de zon in december, januari of februari? In Miami!

KLM rechtstreeks naar Miami en Orlando Eerder zou KLM twee keer per week naar Miami vliegen met een tussenstop in Orlando en twee keer per week naar Orlando met een tussenstop in Miami. Nadat alles is geschrapt komen de vluchten naar Miami alsnog terug. Over de vluchten naar Orlando wordt nog niet gesproken.

Vluchtschema Miami

Vluchtnummer Van/naar Dag Vertrek Aankomst
KL0627 AMS – MIA Di/Vr/Zo 10:20 14:20
KL0628 MIA – AMS Di/Vr/Zo 16:30 06:50*
* aankomst in NL de volgende dag ivm het tijdsverschil.

Vluchtschema Orlando

Vluchtnummer Van/naar Dag Vertrek Aankomst
* aankomst in NL de volgende dag ivm het tijdsverschil.

Zonvakantie of Rondreis

Miami Beach Lifefuard Tower Miami is een ideaal startpunt voor een heerlijke rondreis door Florida. Waarom naar Miami? Je kan je rondreis heerlijk beginnen of eindigen met een paar dagen strandvakantie! Miami is een van de weinig steden waar je een stedentrip met een strandvakantie kan combineren. Vanuit Miami kan je een heerlijk rondje door Florida rijden en genieten van de Florida Keys, Everglades, de stranden langs de westkust van Florida en als je wil kan je via Orlando terug om nog wat pretparken te bezoeken.

Weer

De ideale reistijd naar Miami en Florida is tussen december en april. Het weer is dan echt ideaal. Het is vaker droog, temperaturen zijn gematigd en het orkaanseizoen is dan ook voorbij. Kijk er niet van op als de temperaturen in januari en februari lekker oplopen naar 25 tot 30 graden!

Reizen naar Miami is heerlijk! Wil je meer informatie of heb je vragen? Breng dan een bezoek aan dit nieuwe Florida Forum. Hier zijn een aantal mensen te vinden die regelmatig naar Florida en Miami zijn geweest en je vragen kunnen beantwoorden.

Links

Foto’s: @I Love Stedentrips

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.