Eindelijk terug naar Miami!

I Love Miami

Om maar met de deur in huis te vallen, het was geen liefde op het eerste gezicht! Enkele jaren geleden ben ik, tijdens een rondreis door Florida, in Miami geweest. Nu moet ik zeggen dat we niet veel tijd hadden en al veel andere plannen, waardoor de enorme stad en drukte misschien een beetje op me af kwam.

Florida 2015

Vijf jaar geleden zijn we op een rondreis door Florida geweest en hebben in 11-12 dagen de Sunshine State doorgereden. Vanuit Orlando, via Kennedy Space Center en Miami naar Key West. Hier vandaan via de Everglades, Naples, Clearwater weer terug naar Orlando. Zonder goede voorbereiding, zeg maar geen, zijn we naar Miami Beach gereden waar het zo druk was dat we niet eens fatsoenlijk de auto konden parkeren. Met enige tijdsdruk zijn we na een kleine wandeling, op het heetste moment van de dag, uiteindelijk doorgereden. Het was een mooie rondreis met veel leuke herinneringen waar we het nu nog over hebben! Maar spijt van ons bezoek aan Miami heb ik zeker!

Florida 2020

Nu precies 5 jaar later staat er weer een reis naar Florida in de planning en vertrekken we half februari de Sunshine State. Vorige jaar wilde we het grijze weer in Nederland ontvlucht met een reis naar Las Vegas waar het alles behalve zonnig was, er viel zelfs sneeuw! Dit jaar willen we iets meer zekerheid op een winters zonnetje en gaan we terug naar Florida. Deze keer met goeie plannen!

Praktische informatie

Een van de doelstellingen van I Love Stedentrips en dus ook voor I Love Miami is het geven van (praktische) informatie. Dit doen we het liefst uit eigen ervaring maar we zijn ook zeker niet vies van een flink onderzoek op internet zodat we de beste informatie en achtergronden voor je verzamelen.

Fotograferen

Naast uren surfen over Internet en het onderzoeken van bestemmingen heb ik nog een grote hobby. Dat is uiteraard deze bestemmingen bezoeken en fotograferen. Op dit moment zien jullie geen foto’s op deze website en bij dit bericht. Op I Love Stedentrips hebben we de “regel” dat we alleen maar eigen foto’s plaatsen! Liever een kiekje uit een telefoon dan zo een standaard stockfoto, gedownload van een website. We moeten er geweest zijn voordat we het je laten zien! Dus de reis naar Miami over 6 weken zal vooral in het teken staan van fotograferen voor I Love Miami en daar heb ik natuurlijk enorm veel zin in!

I Love Stedentrips

Inmiddels ben ik in oktober 2019 gestart met I Love Stedentrips waar ik steeds meer uit eigen ervaringen kan gaan schrijven, nou ja proberen. Ik ben van origine geen schrijver, journalist of überhaupt iets wat erop lijkt maar ambities om het steeds beter te leren heb ik wel. In ieder geval heb ik er veel lol in en hopelijk hebben jullie als lezer iets aan mijn ervaringen. Misschien is Miami dan voor jullie wel direct “liefde op het eerste gezicht”.

Volgen

Mocht je deze website willen volgen dan kan dat via de socialmedia icoontjes rechts boven. Reageren kan ook hieronder of via het contactformulier. Ik zou het leuk vinden! Binnenkort natuurlijk honderden foto’s en leuke ervaringen!

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido 2 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips en Rondreizen Noord-Amerika. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze websites. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*