Vakantie Florida: precies twee weken voor vertrek!

I Love Miami

Deze ochtend opgestaan met het idee dat we over precies twee weken in de trein naar Schiphol zullen zitten voor onze vakantie naar Florida. De weersverwachtingen zijn perfect als is het altijd nog even afwachten zo ver van te voren.

Aangezien we steeds vertrouwder in Amerika reizen hebben we alleen een hotel voor de eerste nacht in Orlando gereserveerd en via Rentalcars een huurauto bij Alamo vastgelegd. De afgelopen weken heb ik steeds de hotelprijzen in de gaten gehouden in Miami en op de Florida Keys. In de eerste instantie was het plan om ergens in Naples vakantie te vieren maar dit is gewijzigd. Het plan is om na onze overnachting in Orlando en het traditionele winkelen outlets, af te dalen naar Key Largo voor 5 dagen.

Miami Top 5

Sinds vorig jaar ben ik gestart met enkele websites waaronder  I Love Stedentrips en Rondreizen Noord-Amerika. Inmiddels is daar een extra concept bijgekomen met de naam Stedentrip Top 5. Met een reis naar Florida in het verschiet ben ik vorige jaar gestart met het inrichten van I Love Miami en Miami top 5. De ambitie is om de websites te vullen met eigen ervaringen en foto’s. Ik wil zeker geen standaard stockfoto’s kopen of websites kopiëren. Uiteraard zal er inhoudelijk niet altijd veel anders zijn want informatie over bijvoorbeeld Ocean Drive is en blijft hetzelfde. Wel wil ik zoveel mogelijk verzamelen zodat je na het bezoeken van I Love Miami en Miami Top 5 helemaal op de hoogte bent van deze bijzondere stad in Florida.

Key Largo

Waarom overnachten op Key Largo? Zoals ik al vertelde wil ik geen foto’s kopen en moet elk plaatje op de websites van eigen hand zijn. Key Largo is prefect gelegen tussen Miami, de Everglades en The Keys. Vanuit hier zullen we elke dag uitstapjes maken om alles te bezoeken en te fotograferen. Dus binnenkort zal de website gepimpt worden met echte foto’s!

Plannen

Met de websites en benodigde foto’s in het achterhoofd willen we de volgende bezienswaardigheden gaan bezoeken tijdens onze korte vakantie naar Miami.

  • Stranden
  • South Beach
  • Ocean Drive
  • Art Deco District
  • Fietstour
  • Everglades
  • Florida Keys
  • Key West

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido 2 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips en Rondreizen Noord-Amerika. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze websites. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*