Wanneer je aan Miami denkt dan denk je al snel aan de fraaie witte stranden. Veel mensen dromen van een heerlijke strandvakantie in Miami of ergens anders in Florida. Op deze pagina geven wij meer informatie over de stranden van Miami. Waar zijn de stranden in Miami? Hoe kom je bij de stranden? Waar parkeren bij Miami Beach? Wat zijn de beste stranden van Miami? Zomaar wat vragen die je kan hebben.

Miami stranden

Miami (agglomeraat) heeft tientallen stranden vanaf het zuiden naar het noorden dus om de juiste te vinden is het wel even zoeken. De meeste mensen kennen Miami Beach maar dit is officieel gezien de naam van een plaats met bijna 100.000 inwoners. Miami Beach ligt op een schiereiland ten oosten van Miami. Wij zullen ons hier focussen op de stranden van Miami Beach maar er zijn nog vele stranden noordelijker zoals de stranden van Hollywood, Fort Lauderdale en West Palm Beach.

South Pointe Beach

Helemaal in het zuiden van Miami Beach start de kuststrook met South Point Beach. Langs het strand ligt een pier met fraai uitzicht over het strand richting South Beach. Klik hier voor South Pointe Beach.

South Beach

Dit strand is misschien wel het beroemdste strand van allemaal. Zien en gezien worden, hippe clubs, vele feesten en natuurlijk Ocean Drive en het fraaie Art Deco District. Klik hier voor South Beach.

Lummus Park Beach

Mid Beach

North Beach

Surfside

Bal Harbour

Haulover beach

Sunny Isles Beach

Crandon Park Beach

NB: deze website is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug voor meer informatie over de stranden van Miami.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.