Wie wil er nu niet lekker overwinteren in een heerlijk zonnetje? Lekker uitgaan, eten, borrelen en leuke bezienswaardigheden genieten? Dan is een vakantie naar Miami iets voor jou! Miami is ideaal om de winter in Nederland te ontvluchten, als stedentrip of de start van een mooie rondreis door Florida!

Inhoudsopgave

Vliegtickets

In alle gevallen zal je eerst in Miami moeten zien te komen en dat gaat uiteraard per vliegtuig. Dagelijks vliegen er vele vliegtuigen tussen Miami International Airport en luchthavens in Europa. Je kan vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf naar Miami vliegen. Naast vluchten met een overstap kan er ook rechtstreeks gevlogen worden naar Miami.

Meer info over vliegtickets

Hotels

Naast een vliegticket wil je natuurlijk ook overnachten in Miami. Het antwoord op de vraag: “Waar overnachten in Miami?”, is niet makkelijk te geven. Wat is de lengte van je verblijf? Zonvakantie of rondreis? Heb je eigen vervoer en wil je parkeergeld betalen? Wil je aan het strand overnachten of maakt dat niet uit? Wat is je budget?  Zomaar wat vragen die je voor jezelf moet beantwoorden. Op onze speciale pagina over hotels in Miami zullen wij je proberen op weg te helpen.

Meer info over hotels

Avalon Hotel Miami Beach
Avalon Hotel Miami Beach

Huurauto

Ga je op vakantie naar Miami dan is een huurauto erg handig. Miami is niet een stad waarbij je als toerist eenvoudig het openbaar vervoer kan gebruiken om alles te zien en te bezoeken. Je kan uiteraard dagtochten reserveren maar een huurauto is wel ideaal. De prijzen van huurauto’s zijn niet erg hoog waardoor je de stad en de omgeving goed eenvoudig kan bezoeken. Naar een Shoppingmall, de Everglades, Key West langs de stranden of naar Key Biscayne?

Meer info over huurauto’s

Vakantie vieren in Miami en verken Florida met een huurauto

Vakantie

Miami is de afgelopen jaren steeds populairder geworden voor een heerlijk zonvakantie. De combinatie van een stedentrip en een strandvakantie trekt veel mensen. De beste reistijd voor Miami is van november tot en met april waardoor je in de winter heerlijke wat zonnestralen en vitamine kan opnemen. Als je een reis naar Miami niet zelf gaat samenstellen met hotels en vliegtickets dan kan je natuurlijk ook een compleet verzorgde pakketreis naar Miami reserveren. Heerlijk geheel verzorgt genieten!

Meer info over complete reizen

Rondreizen

Een rondreis door Florida kan niet zonder een bezoek aan Miami. Je kan de stad een paar dagen bezoeken tijdens een rondreis maar Miami is ook ideaal om een rondreis te starten. Dagelijks gaan er veel vluchten vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf naar Miami en op de luchthaven kan je eenvoudig een auto huren. Begin je rondreis met een paar daagjes strand om eindig ermee. Hoe dan ook zal Miami tijdens je rondreis niet vervelen!

Meer info over rondreizen

Links

FAQ

Mogelijk heb je enige vragen over een vakantie naar Miami? Wij proberen enkele hieronder te beantwoorden.

Hoe lang is het vliegen naar Miami? De vliegtijd naar Miami is 9:45 uur.
Hoe ver is Miami vliegen? De afstand naar Miami is 7440 km.
Kan je overwinteren in Miami Florida? Veel Amerikanen overwinteren in Miami dus waarom kunnen wij niet? Het weer en klimaat van Miami is ideaal om aan de winter in Nederland te ontsnappen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.