Één van de dingen waar Miami het meest om bekend staat zijn de prachtige parelwitte stranden. In menig lijstje met de mooiste stranden ter wereld staan de stranden van Miami. Ga je naar Miami dan moet je minimaal met je voeten in het schitterende zand gestaan hebben.

Stranden

De stranden hebben allemaal een eigen sfeer. Sommige stranden zijn erg populair en druk. Hier begeven zich vooral de mensen die van de hippesfeer houden en gezien willen worden. Zijn de stranden in het zuiden te druk dan kan je meer richting het noorden. Hier zijn de stranden, net als de omgeving, rustiger. Deze stranden zijn ideaal als je lekker rustig vakantie wil vieren zonder bruisend uitgaansleven.

South Beach

Het bekendste strand van Miami is natuurlijk met stip dat van South Beach. Dit strand vind je grofweg tussen 5th en 15th St, langs Lummus Park. Dit strand is precies wat je ervan verwacht, zien en gezien worden! Erg leuk zijn de gekleurde Lifeguard Towers, elke toren heeft een eigen vorm en kleur. Eventueel kan je bij de South Pointe Pier een City Bike pakken en over de boardwalk langs de stranden fietsen.

Wanneer je een kort bezoek aan Miami brengt is dit het strand waar je moet zijn! In de omgeving van het strand vind je namelijk ook het Art Deco District, Ocean Drive, de hippe clubs, bars en restaurants.

Lifefuard Towers op de stranden van Miami
Gekleurde Lifeguard Tower op het strand van Miami Beach.

Meer info over de stranden van Miami

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Miami stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.